Análisis de Compuestos Orgánicos Volátiles (COVs) por GC-MS

17 de gener 2020

Tarifa per mostra (mínim 5 mostres)

 

Usuaris UMH

32.00 €

Usuaris externs i empreses

50.00 € + IVA

Aplicacions Les anàlisis s’aplicaran solament sobre mostres sòlides sobre les quals els elements a determinar es troben absorbits sobre un suport sòlid o sobre mostres líquides on el dissolvent orgànic, siga preferiblement disulfur de carboni.

Els elements que es determinaran seran: acetona, metiletilcetona, acetat etil, n-hexano, 2-metilpentano, 3-metilpentano, benzè, ciclohexano, n-heptano, 2-metilhexano, 3-metilhexano, tricloroetileno i tolueno. Consultar als responsables en cas de requerir-se l’anàlisi d’altres elements.

Observacions Les tarifes a dalt reflectides inclouen per a cada determinació l’ocupació d’un blanc i almenys 4 diferents concentracions patró de cada element a determinar.

Les tarifes a dalt reflectides impliquen que es lliurarà al sol·licitant les dades brutes de blanc, patrons i mostres obtinguts del programari de l’equip.

En cas que el sol·licitant requerisca l’anàlisi i tractament d’aquestes dades per a determinar la concentració real de cada elements en les mostres analitzades es realitzarà un càrrec addicional de 5 € per mostra.

No es facturaran únicament aquells assajos que resulten fallits com a conseqüència de problemes associats a un incorrecte funcionament de l’instrumental analític.