RT- PCR Cuantitativa

Genómica

17 de gener 2020

Tarifa d’ús UMH 6 €/ per placa de 96 pouets

5 € Film

8 € Placa

Tarifa d’ús Entitats Públiques 13 + IVA €/ per placa de 96 pouets

10 € + IVA Film

18 € + IVA Placa

Tarifa d’ús Entitats Privades 15 + IVA €/ per placa de 96 pouets

 10 € + IVA Film

18 € + IVA Placa

Aplicacions principals  Anàlisi d’expressió gènica per reacció en cadena de la polimerases en temps real (RT-PCR) amb sondes TAQMAN
Observacions Condicions del servei:

1. El sol·licitant haurà de lliurar:

1) almenys 6 µg de cDNA per cada gen que es desitge quantificar; 2) la sonda TaqMan específica de cada gen que es desitge quantificar; 3) la barreja de reacció TaqMan. En el cas que es vaig desitjar els responsables del servei podran adquirir les sondes i la barreja de reacció que es facturarà a preu de cost.

2. Contactar amb els responsables del servei en cas que el sol·licitant posseïsca solament les mostres biològiques i necessite a més l’extracció del ARN missatger i el seu posterior retrotranscripción a DNA complementari.

3. Per cada servei es facturarà un film i una placa i el nombre màxim de mostres a analitzar en cada servei és de 96.

4 .Les tarifes a dalt reflectides impliquen que es lliurarà al sol·licitant el nombre de Ct obtingut del programari de l’equip.

5. En cas que el sol·licitant requerisca l’anàlisi i tractament d’aquestes dades per a determinar l’expressió relativa dels gens determinats pel que fa a alguna de les mostres analitzades es realitzarà un càrrec addicional de 5 € per mostra.

6. No seran facturables únicament aquells assajos que resulten fallits com a conseqüència de problemes associats a un incorrecte funcionament de l’instrumental analític.